SK Kotter Cabrio

Stijlvol sportief

Wilt u lekker open varen en toch genoeg comfort aan boord hebben voor een langer verblijf? Dan is de SK Kotter Cabrio precies uw schip. Deze SK Kotter heeft geen salon, maar een grote open kuip…

...lees meer
…die gemakkelijk kan worden afgedekt met de cabriokap. Aan boord is bovendien voldoende binnenruimte.

In het vooronder bieden de eigenaarshut, de badkamer, het toilet, de eethoek en de kombuis voldoende ruimte voor een aangenaam verblijf aan boord, ook voor een langere vakantie.

De SK Kotter Cabrio is vooral uitstekend geschikt voor wie graag in de buitenlucht vertoeft. Aan boord bij dit stijlvolle vaartuig staat u altijd volop in contact met de wereld om u heen.

Bovendien is dit schip werkelijk een lust voor het oog. En waar de stuurinrichting in de teakhouten kuip bijdraagt aan de sportieve uitstraling van het schip, haalt u uiteraard ook met de SK Kotter Cabrio de kenmerkende robuustheid en hoogwaardige afwerking van een SK motorjacht in huis.

De SK Kotter Cabrio vanaf 12,5 meter kan worden uitgerust met een gastenhut onder een verhoging van een deel van de kuipvloer met daarop een vaste zitbank.

Indelingen SK Kotter 1050 - 1150 - 1250 Cabrio

 


SK Kotter 1050 Cabrio

 


SK Kotter 1150 Cabrio

 


SK Kotter 1250 Cabrio

Een gastenhut onder een verhoging in de vloer van de salon