Uw wensen, onze ervaring

Stijlvolle, robuuste schepen waarmee je onder alle omstandigheden uit de voeten kunt, dat is de specialiteit van SK Jachtbouw uit Sneek. Al sinds 1974 bouwen wij stalen schepen op maat. Met de beroepsvaart als inspiratie en luisterend naar de wensen van watersporters, ontstond onze trots: de Sneker Kotter, ofwel SK Kotter, en later de andere modellen SK motorjachten.

Welke van onze SK motorjachten u ook aanschaft, u maakt altijd een keuze voor de hoogste kwaliteit. Onze schepen zijn als onszelf: stevig, stabiel en betrouwbaar.

Een laag vrijboord – geen trapje nodig om op de steiger te stappen – en brede gangboorden met stevig boeisel, RVS reling en bolders op bolderkasten zorgen voor veiligheid, comfort en vaarplezier. Het uitgekiende interieur van een SK motorjacht biedt alle gemakken voor een heerlijke dagtocht of een geweldige vakantie.

Op deze website laten wij u graag zien hoeveel SK Jachtbouw u te bieden heeft. Bedenk daarbij: u zorgt zelf voor de ultieme invulling, want SK Jachtbouw stemt de afwerking en opties helemaal af op uw wensen.

Veel van onze SK motorjachten hebben een doorvaarthoogte van maximaal 2,45 meter. Dit biedt u een uitgebreid vaargebied in de binnenwateren waar veel vaste bruggen 2,50 m hoog zijn.

Wij nodigen u uit om kennis te maken met de wijze waarop wij uw wensen met betrekking tot het vaargebied, of andere vaarwensen vertalen in een SK motorjacht.

Onze motorjachten zijn voorzien van een CE normering in categorie C of naar keuze B.

SK Jachtbouw is aangesloten bij de Nederlandse Jachtbouw Industrie (NJI), onderdeel van de Koninklijke Metaalunie.

Meer over ons…

Contact

Nieuws

De mensen

Historie