SK Kotter 1250 Sedan

Enorme ruimtewerking

De SK Kotter 1250 Sedan is in de basisuitvoering compleet uitgerust met o.a.: boegschroef, verwarming, boiler, thermopane ramen, diepte- en roerstandmeter, combi lader/omvormer 12V / 3000 W / 120 A, elektrisch toilet, (kunst)teak in de zelflozende kuip, motor onder de kuipvloer, vast dak boven kuip, ontwerp cat. B ( zee ) ed.
...Bekijk video

Indeling SK Kotter 1250 Sedan

 


SK Kotter 1250 Sedan

SK Kotter 1250 Sedan

 

Bij de SK Kotter Sedan zijn de grote kuip en de salon gelijkvloers. Grote openslaande deuren maken van de twee één grote leefruimte. Dit zorgt voor een enorme ruimtewerking.

De SK-Kotter Sedan heeft een doorvaarthoogte van 2,45 meter en toch overal stahoogte. Het schip is laag gebouwd. Drie treden, meer is niet nodig om vanuit de salon naar de kombuis en eigenaarshut met badkamer in het voorschip te gaan.

Een andere karakteristieke waarde zijn de brede gangboorden. Aan boord van een SK-Kotter kunt u met de handen in de zakken van voor naar achteren wandelen.

De SK Kotter Sedan is perfect voor twee personen plus enkele opstappers. In de salon, waar ook de stuurstand is, bieden grote ramen uitzicht over de omgeving, zonder dat u van de zitbank hoeft op te staan. Deze zitbank kunt u voor uw gasten in een handomdraai ombouwen tot een tweepersoonsbed.

De grote kuip heeft een vast dak en is rondom voorzien van uitritsbare tentdelen. Naar gelang de weeromstandigheden kunt u deze oprollen of er uitritsen en zo het klimaat van de kuip en de salon naar uw eigen persoonlijke voorkeur bepalen.