Contact

Nieuws

Historie

De mensen met wie u werkt

Bij SK Jachtbouw praat u met de directeur-eigenaar die meer dan 25 jaar ervaring heeft met de bouw, refit en het onderhoud van sloepen, vletten, motorjachten en beroepsvaartuigen.

Wij hebben geen verkopers of een duur dealernetwerk. Door onze platte organisatiestructuur en een netwerk van specialistische leveranciers, kunnen wij snel beslissingen nemen over uitvoeringen en prijzen.

Door intensief overleg en samenwerking met klanten en leveranciers bedenken we praktische idee├źn en fraaie oplossingen. Dit heeft geresulteerd in de realisatie van meer dan 200 unieke schepen en SK motorjachten.

Ing. Tjerk Tuinstra

directeur-eigenaar SK-Jachtbouw. Een watersporter in hart en nieren en daardoor extra praktische betrokkenheid bij het ontwikkelen en bouwen van motorjachten. Weet hedendaagse technieken te combineren met de wensen van een moderne watersporter.

Betsy Westerhuis

gespecialiseerd in interieur, stoffering, kleuradvies, styling en slaapcomfort. Zij adviseert en begeleidt met betrekking tot het interieur en de bekleding bij uw keuze uit een uitgebreid assortiment uit het kwalitatief hoogwaardige segment.