SK Kotter 1400

Stoer onderweg

De SK Kotter 1400 is in de basisuitvoering zeer compleet uitgerust met o.a.: Boegschroef, verwarming, boiler, thermopane ramen, diepte- en roerstandmeter, combi lader/omvormer 12V / 3000 W / 120 A, Elektrisch toilet, Electrische ankerlier, kuipdeurtjes van kuip naar gangboord, ( kunst ) teak in de zelflozende kuip, motor onder de kuipvloer, vast dak boven kuip, ontwerp cat. B ( zee ) ed.
...Bekijk video's

Indeling SK Kotter 1400

 


SK Kotter 1400 Pilot

SK Kotter 1250 Pilot
Er is een gastenhut onder de vloer van de salon

 

De SK Kotter 1400 heeft een ruime salon met een U-bank en een 360° view voor de opvarenden. De grote kuip heeft een vast dak en is rondom voorzien van uitritsbare tentdelen. Naar gelang de weeromstandigheden kunt u deze oprollen of er uitritsen en zo het klimaat van de kuip en de salon naar uw eigen persoonlijke voorkeur bepalen.

Onder de salonvloer kan men vanuit de keuken naar de gastenhut aan SB zijde die voorzien is van twee vaste slaapplaatsen. Aan BB zijde onder de stuurstand is een zeer ruime berging.

In het voorschip is een royale eigenaarshut, aan SB zijde een badkamer met douche gelegenheid en een L-vormige keuken 1,80 x 1,20 m. Aan BB zijde een royaal toilet en een dinette / eetgedeelte.